Ontstoppinsheld

Terugbetaling- Retourbeleid

De geruststellende garantie. Hier delen we de spelregels voor het geval dat iets niet helemaal naar wens is. Neem een kijkje, want hier schetsen we het traject naar tevredenheid en duidelijkheid bij elke aankoop. Welkom in de wereld van eerlijke afhandeling en gemoedsrust.

Terugbetaal – en retourneringsbeleid

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling wilt terugsturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ontstoppingsheld.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via het contactformulier onder het kopje “Contact”.

 

Ontvang 10% korting bij je eerste bestelling

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ecologischeluchtdruk ontstopper

 39,00